Hoe maak ik zelf een SSH keypair aan.

Op ons vCloud platform  moet u een SSH public key gebruiken om in uw server in te loggen op uw vCLoud server.  In dit artikel leggen we uit hoe u een SSH keypair aanmaakt.

Windows met PuttyGen

• Download PuTTYgen
  • Launch PuTTYgen
  • Selecteer RSA en klik op de  “Generate” button

• Er worden twee keys gegenereerd (een public key die wij naar de server kopieren, en een private key die jij moet bewaren en gebruiken om op de server te kunnen)
  • Vul het Key-comment veld in met een naam om u te helpen herinneren waar u de key voor gebruikt.
  • Klik op de “Save public key” button en bewaar het in ene folder naar keuze.
  • Klik op de “Save private key” button and bewaar het in dezelfde folder als de public key.
  • Selecteer en kopieer de public key (onder “Public key for pasting into OpenSSH authorized_keys file”) .

Natuurlijk moeten wij deze key van u krijgen om te integreren op de VPS,  De key kan u sturen naar support@kyzoe.be LET OP: U moet enkel de PUBLIC KEY  sturen.

Indien u nog vragen heeft stuur ons gerust een email op support@kyzoe.be

• 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig

Was dit antwoord nuttig?

Tag Cloud

110 143 abonnement administratie afbeelding Afbeelding kan niet geüpload worden Algemeen Android autoresponder awstats backup maken backup terugzetten ban bankcontact bankoverboeking bankoverschrijving beheer mail betalingen beveiliging tegen hacken beveiliging website Blanco wordpress boekhouding controle paneel dat je instellingen bij Wix correct zijn. Op de supportpagina va database Datalimiet directadmin Directadmin instellingen dns DNS-gegevens DNS-record DNS-record beheren Domein koppelen Domein toevoegen domeinlogin E-mail e-mailaccount email email account Email afwezigheidsbericht email doorsturen emailaccount emailadres emailprogramma instellingen emailspam externe server extra bandbreedte fairuse policy fakturen foutmelding ftp geblokkeerd ip adres gehackt geüpload giropay Gmail gsm hacking hosting hosting account https ideal IMAP incasso inloggen Inloggen directadmin inloggen wordpress installatron instellen jetpack klantenpaneel krediet kun je deze koppelen aan jouw domeinnaam. Dit doe je via een nam kyzoe Login mail Mail Forwarder Mailheader maleware meerdere computers Misbruik Nameserver nieuw account Nieuwe installatie Nieuwe website Ondersteuning open basedir Opzegging outlook paypal per email PHP memory php memory limiet PHP safe mode php selector php-selector php-versie phpmailer pop POP3 provider saldo security settings smartphone Spam Spam Assassin SpamAssassin spamfilter ssl SSL certificaat starten met hosting bij Kyzoe en/of NetPeople Statistieken bekijken statistieken webhosting status trustee uitloggen alle sessies up to date updaten Upload_max_filesize uploaden uwdomeinnaam veiligheidsmaatregel verlengingsdatum verzendlimiet wachtwoord wachtwoord opnieuw aanvragen wachtwoord reset wachtwoord vergeten wachtwoord wijzigen webalizer statistieken webmail website witte pagina Wix wordpress WordPress wachtwoord vergeten WP wp-admin zelf website bouwen