SSL certificaat instellen

SSL certificaat instellen op uw domein.

Als klant van Kyzoe hebt u alle troeven in handen. Zo ook de veiligheid van uw eigen website:

Zoals u waarschijnlijk reeds gemerkt hebt bij andere sites, staat er links van de adresbalk een groen slotje.

Dit groen slotje duid aan dat de website een beveiligde verbinding heeft, dit noemt men een HTTPS:// verbinding.

Deze verbinding zorgt er namelijk voor dat het domein bescherming heeft bij online betalingen, gevoelige informatie en persoonlijke

gegevens.

Het is tevens de beste manier om de gegevens van je gebruikers te beschermen. Om zo misbruik of identiteitsdiefstal te vermijden.

Met een SSL ( Site Seal ) certificaat, het groen slotje, laat jij de bezoekers en je klanten weten dat ze met een gerust hart kunnen gebruik maken

van de website.

Hoe zelf SSL certificaat instellen op jou domein?

1. Log in op je Directadmin account:  https://www.uwdomeinnaam.be:2222
      1. Deze gegevens werden u toegestuurd per mail bij het aanmaken van uw account bij kyzoe.be.
      2. Mocht u deze gegevens vergeten of verloren zijn, kan u het password opnieuw opvragen door op de " Forgot your password? " knop de drukken.
    2. Onder de knop Accountmanager vind u SSL-certificaat SSL-certificaat
    3. Op de pagina van SSL-certificaat heb je keuze mogelijkheden.
      1. Vink " Gratis & automatische certificaat van Let's Encrypt " aan.
      2.  Bij de " Domeinnaam, Sleutelgrootte (bits) en Type certificaat " niets veranderen,
        Vervolgens Vink je alle hostnames aan waarvoor je een SSL-certificaat wenst.
    4. Na het aanvinken druk je op " OPSLAAN ",
      het duurt ongeveer dertig seconden voor het SSL-certificaat is aangevraagd.

• SSL certificaat, beveiliging website, https