SSL certificaat instellen

SSL certificaat instellen op uw domein.

Als klant van Kyzoe hebt u alle troeven in handen. Zo ook de veiligheid van uw eigen website:

Zoals u waarschijnlijk reeds gemerkt hebt bij andere sites, staat er links van de adresbalk een groen slotje.

Dit groen slotje duid aan dat de website een beveiligde verbinding heeft, dit noemt men een HTTPS:// verbinding.

Deze verbinding zorgt er namelijk voor dat het domein bescherming heeft bij online betalingen, gevoelige informatie en persoonlijke

gegevens.

Het is tevens de beste manier om de gegevens van je gebruikers te beschermen. Om zo misbruik of identiteitsdiefstal te vermijden.

Met een SSL ( Site Seal ) certificaat, het groen slotje, laat jij de bezoekers en je klanten weten dat ze met een gerust hart kunnen gebruik maken

van de website.

Hoe zelf SSL certificaat instellen op jou domein?

1. Log in op je Directadmin account:  https://www.uwdomeinnaam.be:2222
      1. Deze gegevens werden u toegestuurd per mail bij het aanmaken van uw account bij kyzoe.be.
      2. Mocht u deze gegevens vergeten of verloren zijn, kan u het password opnieuw opvragen door op de " Forgot your password? " knop de drukken.
    2. Onder de knop Accountmanager vind u SSL-certificaat SSL-certificaat
    3. Op de pagina van SSL-certificaat heb je keuze mogelijkheden.
      1. Vink " Gratis & automatische certificaat van Let's Encrypt " aan.
      2.  Bij de " Domeinnaam, Sleutelgrootte (bits) en Type certificaat " niets veranderen,
        Vervolgens Vink je alle hostnames aan waarvoor je een SSL-certificaat wenst.
    4. Na het aanvinken druk je op " OPSLAAN ",
      het duurt ongeveer dertig seconden voor het SSL-certificaat is aangevraagd.

• SSL certificaat, beveiliging website, https
  • 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig

Was dit antwoord nuttig?

Tag Cloud

.eu domein 110 143 abonnement administratie afbeelding Afbeelding kan niet geüpload worden Algemeen Android autoresponder awstats backup maken backup terugzetten ban bankcontact bankoverboeking bankoverschrijving beheer mail betalingen beveiliging tegen hacken beveiliging website Blanco wordpress boekhouding controle paneel dat je instellingen bij Wix correct zijn. Op de supportpagina va database Datalimiet directadmin Directadmin instellingen dns DNS-gegevens DNS-record DNS-record beheren Domein koppelen Domein toevoegen domeinlogin E-mail e-mailaccount email email account Email afwezigheidsbericht email doorsturen emailaccount emailadres emailprogramma instellingen emailspam externe server extra bandbreedte fairuse policy fakturen foutmelding ftp geblokkeerd ip adres gehackt geüpload giropay Gmail gsm hacking hosting hosting account https ideal IMAP incasso inloggen Inloggen directadmin inloggen wordpress installatron instellen jetpack klantenpaneel krediet kun je deze koppelen aan jouw domeinnaam. Dit doe je via een nam kyzoe Login mail Mail Forwarder Mailheader maleware meerdere computers Misbruik Nameserver nieuw account Nieuwe installatie Nieuwe website Ondersteuning open basedir Opzegging outlook paypal per email PHP memory php memory limiet PHP safe mode php selector php-selector php-versie phpmailer pop POP3 provider registratie saldo security settings smartphone Spam Spam Assassin SpamAssassin spamfilter ssl SSL certificaat starten met hosting bij Kyzoe en/of NetPeople Statistieken bekijken statistieken webhosting status transfer trustee uitloggen alle sessies up to date updaten Upload_max_filesize uploaden uwdomeinnaam veiligheidsmaatregel verlengingsdatum verzendlimiet wachtwoord wachtwoord opnieuw aanvragen wachtwoord reset wachtwoord vergeten wachtwoord wijzigen webalizer statistieken webmail website witte pagina Wix wordpress WordPress wachtwoord vergeten WP wp-admin zelf website bouwen