Hostname: ftp.uwdomeinnaam.be
Gebruikersnaam of accountnaam: de gebruikersnaam voor FTP die u van ons heeft ontvangen
Wachtwoord: het FTP wachtwoord dat u van ons heeft ontvangen.

Als u ook uw gebruikersnaam of wachtwoord voor DirectAdmin kwijt bent, log dan in op het klantensysteem, klik op het bewerkingssymbool van het hostingpakket en u ziet op de volgende pagina uw inloggegevens voor DirectAdmin. Heeft u ooit uw DirectAdmin wachtwoord gewijzigd en is het in het klantensysteem getoonde wachtwoord niet meer juist? Dan kan uw wachtwoord gereset worden, waarna u het nieuwe wachtwoord per e-mail krijgt toegezonden.

Uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord wordt vervolgens per e-mail gezonden naar het e-mailadres dat bij ons bekend is als horend bij het account. Indien dit e-mailadres inmiddels verouderd is kunt u per e-mail of post een kopie van uw legitimatiebewijs sturen met het verzoek het e-mailadres te wijzigen. Hiertoe is alleen de persoon bevoegd op wiens naam de domeinnaam of het hostingpakket is aangevraagd. Na wijziging van het e-mailadres worden de gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord naar dat e-mailadres gestuurd.

• ftp, uploaden