Welke gegevens moet ik gebruiken voor het instellen van mijn e-mailprogramma?

Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende instellingen die je kunt doen in je e-mailprogramma om e-mail te versturen via Kyzoe.

Aanbevolen instellingen

De onderstaande instellingen worden aanbevolen. Kies bij twijfel over het servertype voor IMAP.

Gebruikersnaam account@uwdomeinnaam.ext
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord

Servertype IMAP POP
Inkomende server mail.uwdomeinnaam.ext mail.uwdomeinnaam.ext
SSL ingeschakeld Ja Ja
Poort 993 995

Uitgaande server mail.uwdomeinnaam.ext
SSL ingeschakeld ja
Poort 465 (alternatief: 587 zonder SSL)
Authenticatie Ja

Alternatieve instellingen

Alternatieve instellingen die gebruikt kunnen worden, zijn als volgt:

Gebruikersnaam account@uwdomeinnaam.ext
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord

Inkomende server mail.uwdomeinnaam.ext
Servertype IMAP SSL Ja Poort 993
Servertype IMAP SSL Nee Poort 143
Servertype POP3 SSL Ja Poort 995
Servertype POP3 SSL Nee Poort 110

Uitgaande server mail.uwdomeinnaam.ext
Beveiliging SSL Poort 465
Beveiliging Plain (geen) Poort 587
Authenticatie Ja

Het is ook mogelijk de uitgaande mailserver van je provider te gebruiken. De overige instellingen die bij deze mailserver horen kun je verkrijgen bij je toegangsprovider.

• emailprogramma instellingen, IMAP, POP3