Upload_max_filesize wijzigen

De waarde bij ‘upload_max_filesize’ geeft aan wat de maximale grootte mag zijn van bestanden die middels een PHP-script worden geüpload. Het komt in sommige gevallen voor dat de waarde voor het uploaden middels een PHP script overschreven wordt.

Deze waarde staat standaard op ’32M’. De waarde kan echter opgehoogd worden via de PHP-selector. Hieronder staat beschreven hoe je dit doet:

1. Klik rechts bovenaan in de PHP-selector op de knop ‘Show PHP Settings’;
  2. In het venster wat zich daar toont, klik je achter ‘upload_max_filesize’ op de waarde ’32M’;
  3. Selecteer de gewenste waarde en klik op ‘Apply’;
  4. Wanneer je de waarde aangepast hebt, klik je onderaan op ‘Save’ om de wijziging op te slaan.

Upload_max_filesize wijzigen

De waarde bij ‘upload_max_filesize’ geeft aan wat de maximale grootte mag zijn van bestanden die middels een PHP-script worden geüpload. Het komt in sommige gevallen voor dat de waarde voor het uploaden middels een PHP-script overschreven wordt.

Deze waarde staat standaard op ’32M’. De waarde kan echter opgehoogd worden via de PHP-selector. Hieronder staat beschreven hoe je dit doet:

1. Klik rechts bovenaan in de PHP–selector op de knop ‘Show PHP Settings’;
  2. In het venster wat zich daar toont, klik je achter ‘upload_max_filesize’ op de waarde ’32M’;
  3. Selecteer de gewenste waarde en klik op ‘Apply’;
  • wordpress, Upload_max_filesize, php-selector, phpmailer