Helaas is het voor ons onmogelijk om een wachtwoord op te zoeken van een door u aangemaakt email account. Alle wachtwoorden worden gecodeerd opgeslagen op de server zijn zijn enkel door u gekend.

U kunt door in te loggen op uw Controle paneel op http://uwdomeinnaam:2222 een nieuw wachtwoord aanmaken. De gewijzigde wachtwoorden zijn binnen 5 minuten actief.

• wachtwoord vergeten, emailaccount, wachtwoord reset, wachtwoord opnieuw aanvragen